Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9-17 hod. So: 9-13 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.06.2019
Otevření NOVÉ ! zastavárny a bazaru ve Zlíně www.zastavarnabazar.NET
Těšíme se na Vás v nově otevřených prostorech zastavarny a bazaru na 42. budově v areálu Svit ve Zlíně.  www.zastavarnabazar.NET - RYCHLÉ PENÍZE PRO V... číst celé
05.06.2019
Výkup a zástavy ZLATA ve Zlíně
Vykupujeme a zastavujeme zlato  zlomkové, poškozené i šperkové, zlaté slitky, zlaté mince, zlaté hodinky a jinézlaté předměty. ryzosti zlata které za... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jednoduchý trik, jak se zabrat do práce: nechte si telefon v jiné místnosti Jednoduchý trik, jak se zabrat do práce: nechte si telefon v jiné místnosti
Jak vypadá začátek vašeho pracovního dne? Vstoupíte do kanceláře, namíříte si to ke svému místu, sundáte si bundu a z kapsy nebo tašky vytáhnete telef... číst celé
Závislost na internetu a telefonu mají už i malé děti Závislost na internetu a telefonu mají už i malé děti
Lámete si hlavu, proč se váš potomek nedokáže odlepit od telefonu? Narážíte na odmítavý postoj pokaždé, když přijdete s nějakou alternativou, jak tráv... číst celé
Péče o zahradu může být jednoduchá. Použijte PET lahve, plata od vajec nebo kus prkna Péče o zahradu může být jednoduchá. Použijte PET lahve, plata od vajec nebo kus prkna
Mnoho lidí vám řekne, že péče o zahradu je velmi složitá a je třeba na ní trávit dlouhý čas, spojené s velkou námahou. Opak je pravdou. My si na někol... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Zastavujeme - úroky již od 2%

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti PAWNExpress s.r.o., IČ 08228400, se sídlem Kvítková 4188, 76001 Zlín zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Brně, oddíl C, vložka 112568. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jednoduchý trik, jak se zabrat do práce: nechte si telefon v jiné místnosti
Jednoduchý trik, jak se zabrat do práce: nechte si telefon v jiné místnosti
Jak vypadá začátek vašeho pracovního dne? Vstoupíte do kanceláře, namíříte si to ke svému místu, sundáte si bundu a z kapsy nebo tašky vytáhnete telef... číst celé
Závislost na internetu a telefonu mají už i malé děti
Závislost na internetu a telefonu mají už i malé děti
Lámete si hlavu, proč se váš potomek nedokáže odlepit od telefonu? Narážíte na odmítavý postoj pokaždé, když přijdete s nějakou alternativou, jak tráv... číst celé
Péče o zahradu může být jednoduchá. Použijte PET lahve, plata od vajec nebo kus prkna
Péče o zahradu může být jednoduchá. Použijte PET lahve, plata od vajec nebo kus prkna
Mnoho lidí vám řekne, že péče o zahradu je velmi složitá a je třeba na ní trávit dlouhý čas, spojené s velkou námahou. Opak je pravdou. My si na někol... číst celé
Přenést data mezi Googlem, Applem, Microsoftem a Facebookem bude jednodušší
Přenést data mezi Googlem, Applem, Microsoftem a Facebookem bude jednodušší
Pamatujete si loni oznámenou iniciativu Data Transfer Project (DTP)? Společnosti Google, Microsoft, Facebook a Twitter se dohodly, že vytvoří jednotno... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz