Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9-17 hod. So: 9-13 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.06.2019
Otevření NOVÉ ! zastavárny a bazaru ve Zlíně www.zastavarnabazar.NET
Těšíme se na Vás v nově otevřených prostorech zastavarny a bazaru na 42. budově v areálu Svit ve Zlíně.  www.zastavarnabazar.NET - RYCHLÉ PENÍZE PRO V... číst celé
05.06.2019
Výkup a zástavy ZLATA ve Zlíně
Vykupujeme a zastavujeme zlato  zlomkové, poškozené i šperkové, zlaté slitky, zlaté mince, zlaté hodinky a jinézlaté předměty. ryzosti zlata které za... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jednoduchý trik, jak se zabrat do práce: nechte si telefon v jiné místnosti Jednoduchý trik, jak se zabrat do práce: nechte si telefon v jiné místnosti
Jak vypadá začátek vašeho pracovního dne? Vstoupíte do kanceláře, namíříte si to ke svému místu, sundáte si bundu a z kapsy nebo tašky vytáhnete telef... číst celé
Závislost na internetu a telefonu mají už i malé děti Závislost na internetu a telefonu mají už i malé děti
Lámete si hlavu, proč se váš potomek nedokáže odlepit od telefonu? Narážíte na odmítavý postoj pokaždé, když přijdete s nějakou alternativou, jak tráv... číst celé
Péče o zahradu může být jednoduchá. Použijte PET lahve, plata od vajec nebo kus prkna Péče o zahradu může být jednoduchá. Použijte PET lahve, plata od vajec nebo kus prkna
Mnoho lidí vám řekne, že péče o zahradu je velmi složitá a je třeba na ní trávit dlouhý čas, spojené s velkou námahou. Opak je pravdou. My si na někol... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Zastavujeme - úroky již od 2%

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost PAWNExpress s.r.o., IČ 08228400, se sídlem Kvítková 4188, 76001 Zlín zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Brně, oddíl C, vložka 112568.  Zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

    6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jednoduchý trik, jak se zabrat do práce: nechte si telefon v jiné místnosti
Jednoduchý trik, jak se zabrat do práce: nechte si telefon v jiné místnosti
Jak vypadá začátek vašeho pracovního dne? Vstoupíte do kanceláře, namíříte si to ke svému místu, sundáte si bundu a z kapsy nebo tašky vytáhnete telef... číst celé
Závislost na internetu a telefonu mají už i malé děti
Závislost na internetu a telefonu mají už i malé děti
Lámete si hlavu, proč se váš potomek nedokáže odlepit od telefonu? Narážíte na odmítavý postoj pokaždé, když přijdete s nějakou alternativou, jak tráv... číst celé
Péče o zahradu může být jednoduchá. Použijte PET lahve, plata od vajec nebo kus prkna
Péče o zahradu může být jednoduchá. Použijte PET lahve, plata od vajec nebo kus prkna
Mnoho lidí vám řekne, že péče o zahradu je velmi složitá a je třeba na ní trávit dlouhý čas, spojené s velkou námahou. Opak je pravdou. My si na někol... číst celé
Přenést data mezi Googlem, Applem, Microsoftem a Facebookem bude jednodušší
Přenést data mezi Googlem, Applem, Microsoftem a Facebookem bude jednodušší
Pamatujete si loni oznámenou iniciativu Data Transfer Project (DTP)? Společnosti Google, Microsoft, Facebook a Twitter se dohodly, že vytvoří jednotno... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz